Левски скоро ще се отърве от един от ненужните играчи в плановете на треньорския щаб. Става въпрос за нападателя Ривалдиньо, който ще стане собственост за постоянно на румънския Виторул Констанца, в който игра под наем тази пролет. 

Според медиите на север от Дунав, лично босът на Виторул Георге Хаджи се е ангажирал да преговаря със "сините" за окончателното му откупуване. Разговорите вече са започнали, но засега няма разбирателство между двете страни. 

В Румъния твърдят, че Левски иска 200 хил. евро за подписа на бразилеца. В същото време от Виторул не са склонни да платят такава сума за него и се опитват да намалят цената. Очаква се скоро да има пробив в преговорите, тъй като на "Герена" категорично не искат синът на Ривалдо да продължи да е част от екипа и за новия сезон. 

В края на май изпълнителният директор на столичния гранд Павел Колев обяви, че има разбирателство с Ривалдиньо и Филипе Нашименто двамата да се завръщат в отбора, защото им се търсят нови отбори. Договорите с тях обаче не бяха разтрогнати, както се случи с огромна част от останалите легионери.