Полузащитникът на ЦСКА Едвин Джеси говори пред камерата на NOVA след прибирането на „армейците” от подготвителния лагер в Австрия.

„Чувствам се много добре. Подготовката бе тежка, но това е добре за отбора. За съжаление, когато Стамен Белчев бе начело на отбора, аз пропуснах предварителната подготовка и изостанах тактически, спрямо колегите в отбора. Сега е друго и изпитва оптимизъм за новия сезон”, заяви Джеси на летище „София”.

На въпрос дали се чувства добре, след като вече половин година е в отбора, той заяви: „Разбира се, че е по-добре. Чакам сезона с нетърпение. Мога да кажа, че сме готови за новия шампионат, но трябва да го покажем на терена. Показахме на силните контроли, които изиграхме в Австрия, какво точно работим и как искаме да изглежда отбора. Оптимист съм за следващата година, но е нужно да надграждаме постоянно”.

„Можем да спечелим титлата в България. Това е причината аз да бъда тук,. Надявам се да го направим. Времето ще покаже дали мога да бъда ключова фигура за ЦСКА”, завърши Джеси.