Старши треньорът на Локомотив Пловдив Воин Войнов заяви, че двама нападатели ще пристигнат на проби в отбора и ще бъдат тествани в контролата срещу Оборище, която предстои в паузата на първенството.

„Благодаря. Изстрадана победа. До последната секунда се бориха и постигнаха това, което искахме. Стана хубав мач. Имаше емоции и пред двете врати“, коментира Войнов.

„Моите футболисти заслужават тази победа. За пореден път се доказа, че трябва да се бориш до последната секунда.“

„Всички голове стават след грешка. Нашите противници изравниха след грешка. Създадохме някои положения след това“, добави треньорът на Локомотив.

„Нека новите футболисти пристигнат, за да ги видим. Имаме пълно доверие на тези футболисти. Аз съм сигурен, че те ще се представят добре.“

„Нападатели са и двамата футболисти. Чакаме утре да пристигнат и от понеделник да започнат да се готвят с нас. Тестът ще бъде добър, тъй като ще може да ги видим в мача срещу Оборище. Ще ги видим. Не са нито Меси, нито Роналдо, за да подписват веднага договори. Дано да имаме късмет. Ние във всеки мач играем с настроение. Футболистите дават всичко от себе си“, каза още Воин Войнов.