Левият бранител на ЦСКА Жеферсон може съвсем скоро да напусне клуба. Огромен интерес към него има в родината му Бразилия, като се касае за два елитни тима, съобщава местното издание "Атарде". 

Според сайта, от него се интересуват Вашку да Гама и Флуминензе, които се подвизават в елитната дивизия на южноамериканската страна. Те едва се спасиха от изпадане през изминалата кампания, но сега явно стягат сериозна селекция. 

"Моите мениджъри са ме уведомили, че има интерес към мен от клубове в Бразилия. Питали са за мен, само толкова знам. Оставил съм всичко в техни ръце, те движат нещата", сподели самият Жеферсон пред изданието. 

"Аз съм родом от Баиа, имам много гордост у себе си и искам да играя в родния си щат отново. Прекарах само един сезон в Баиа и искам пак да отида там. Но бъдещето принадлежи само на Господ и ще се надявам той да пази тази чест за мен да играя отново там някой ден", сподели още футболистът.

В момента той е в родината си и е организирал благотворителен мач, с който ще бъдат подпомогнати бедните хора в общността в родния му щат.