Дунав се завръща в Русе

Билетите за дългоочакваното завръщане на ФК Дунав в Русе вече са в продажба. Припомняме, че "драконите" посрещат Локомотив Пловдив в мач от четвъртия кръг на шампионския плейоф на Първа лига на 28 април, петък, от 17:30 ч. Срещата ще бъде първото истинско домакинство на русенския отбор този сезон.

Цената на пропуските е 8 лв.

Те вече могат да бъдат намерени на традиционното място в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Освен това билети се продават и в 4 от офисите на телекомуникационната компания „Нетуъркс България“ в Русе – на ул. „Църковна независимост“ 18 /на партера на сградата на Проектантска организация/; в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д и в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/.

Предварителната продажба приключва на 27 април, четвъртък, вечерта. В деня на мача билетите ще се продават от 13 ч. на стадиона. Вече са подготвени 5 каси, които ще работят до 60-та минута на срещата.

Интересът още в първите минути и часове е сериозен, поради което от ръководството на клуба призовават хората да се снабдят от рано с билети.

В тази връзка от ОП „Спортни имоти“ уточниха, че местата на Градския стадион са 12 400, в които обаче влизат и тези в т. нар. клетка за гостуващата публика, до която ще има и опразнен буферен сектор.

В магазин „SportLic” до петък, 28 април, пък ще се продават абонаментни карти за оставащите домакинства на Дунав до края на сезон 2016/ 2017. Те ще са с цена 30 лв.

Това важи и за ВИП – картите, които са с цена 100 лв. Единствено техните притежатели, както и официалните лица от двата футболни клуба, БФС и журналистите ще могат да заемат местата в централния сектор под козирката.

Сериозни мерки за сигурност в Русе за торсидата на Локо Пд

От футболния клуб предупреждават, че са взети сериозни предохранителни мерки. На всички сектори, както и на входовете на стадиона ще има камери, които ще следят за сигурността на стадиона. За целта ще работят още охранителна фирма и полицаи. На влизане пък хората ще бъдат проверявани и с метални детектори.

„Това е нормална практика на всички европейски стадиони“, коментираха по този повод от щаба на „драконите“. 

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Дунав

Първа лига