Намираме се в лошо настроение и разклатено самочувствие след две поредни загуби, но те бяха срещу два от лидерите в Първа лига. Надявам се срещу Локомотив Пд да намерим сили, настроение и самочувствие  и да покажем най-доброто, с което разполагаме, за да спечелим мача, който е много важен за нас.

Това заяви треньорът на Дунав Малин Орачев преди срещата на „Драконите” с „Локомотив” Пловдив от 20-ия кръг на Първа лига на 10 декември от 13:00 ч. на Градския стадион в Русе.

„В неделя излизаме да покажем най-доброто от себе си и съм сигурен, че ще победим”, коментира един от основните играчи на русенци Юлиан Ненов.

За мача срещу „железничарите” Орачев няма да може да разчита на Бирсент Карагарен, който е със счупена ключица, Красимир Станоев, който се очаква да започне пълноценни тренировки едва след Нова година, както и контузеният Преслав Петров и болният Христофор Хубчев.

„За сметка на това ще дадем шанс на други момчета да покажат, че заслужават да са в основния отбор”, коментира още треньорът.