Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев разкри, че очаква Левски и ЦСКА да бъдат подпирани от съдиите след Нова година заради непрестанния натиск, който двата софийски отбора оказват над Българския футболен съюз.

Бизнесменът разкри, че няма намерение да сменя треньора на отбора Антони Здравков.

„Винаги другите клубове, които имат голяма фенска маса и са клубове с претенции, много често с нови собственици, амбицирани, надъхани и т.н. винаги търсят някакво оправдание и оправданието винаги е Лудогорец. Не е при тях. Не, че им е сбъркана селекцията. Не, че треньорът им е сбъркал нещата. Не, че не си е мотивирал играчите. Проблемът винаги им е Лудогорец и Домусчиев е виновен за всичко – за проблемите на българския футбол, за проблемите на енергетиката, за проблемите сигурно на президента. Домусчиев си дава парите.

Да погледнат всички тези, които приказват тези работи колко пари са инвестирали Левски в стадиона и в тренировъчния си комплекс, да погледнат колко пари са инвестирали ЦСКА в стадиона и в тренировъчния си комплекс, или някои други клубове, включително и държавния Берое, където ние плащаме скъпия ток. И да дойдат да ми кажат къде са им проблемите. Да видят колко пари сме инвестирали ние в нашите бази, какво сме направили за децата, какво сме направили за стадиона и за нашите фенове. Ние се опитваме да работим, а другите търсят причината при нас. Търсете си я при вас. Това искаше да каже Ангел Петричев“, коментира Домусчиев.  

„Гледайте вчера мача на Левски как им отмениха един чист гол на Етър. В предишния мач каква дузпа дадоха на Левски. Трябва и аз да почна по този начин да атакувам Спас Русев и да почна да обяснявам как той работи със съдиите. Това ли е логиката на футбола. По тази логика и аз така трябва да кажа, че Спас Русев е виновен за футбола. Не е така. Съдиите бъркат. Сега те ще започнат да бъркат тенденциозно заради всичките атаки и упреци в полза на ЦСКА и Левски. Няма проблем. Мен това не ме притеснява. Мен ми е важно нашият отбор да играе и да имаме добра селекция. Това е нещо, върху което ние трябва да се концентрираме. Не са ми тема нито съдиите, нито какво е казал някой колега от друг клуб“, добави собственикът на Лудогорец.  

„В момента Антони Здравков е нашият треньор и аз съм доволен от това, което той прави с материала, с който имамр. Не е вярно, че водим преговори с Димитър Димитров. Няма такова нещо. Антони остава. Има добър екип покрай него. Момчетата от щаба на Аутуори, които останаха са добри треньори и няма да правим резки движения. Докато Антони си върши добре работата, той ще е треньор на Лудогорец“, каза още Кирил Домусчиев в интервю за "Канал3".