Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев похвали надеждите от школата на Лудогорец. Вчера "орлите" от дублиращия тим записаха равенство 2:2 с тима на Локомотив (ГО), който през миналия сезон се подвизаваше в Първа лига.

"Няма как да не съм доволен, когато виждам как нашите деца от школата прохождат в професионалния футбол. Вече каляват волята и характера си във Втора лига. Щастлив съм да следя изявите на подрастващите, тъй като това са рожби на Лудогорец.

Стотици ентусиазирани малчугани, които всички в нашия клуб обичат и ценят. Приятно е да виждаш как тези младежи постепенно се превръщат в кадърни и отговорни мъже. Всяко едно дете, колкото и да е талантливо, има нужда от помощ и грижи. Затова ще продължавамe да осигурявамe всички необходими условия за развитието на юношите.

Приятно впечатление ми прави, че с налагането на нашите момчета, интересът и посещаемостта на мачовете на втория отбор се повиши. Целият регион стана още по-ангажиран и емоционално свързан с Лудогорец. Благодаря на всички фенове на Лудогорец!!!", написа Домусчиев във Facebook.