Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира в Анталия своите впечатления от подготовката на отбора като сподели и радостта си от наличието на млади талантливи български футболисти в лагера на разградчани.

"Рано е да се каже, това са подготвителни мачове. Най-добре питайте треньорите как се движи отборът. Играчите са доста уморени, тези контроли, особено първите, не са критерий. Те са за наше самочувствие. Не може да се коментира какво е нивото", заяви Домусчиев.

"Аз съм доволен от представянето на нашите млади състезатели. Затова и дойдох основно, да видя момчетата от школата на Лудогорец."

"Рано е да се каже, но имаме доста талантливи деца. Трябваше да имаме още едно момче от школата, но той претърпя една операция. Средата на февруари (Ивайло) Климентов също ще се присъедини към мъжкия отбор. Освен Слави Ковачев и Дани Наумов ще имаме още едно момче от школата в мъжкия отбор."

Относно новото попълнение Якуб Швиерчок, Домусчиев коментира: "Тъй като освободихме Кишада, се принудихме да вземем друг нападател и се радвам, че щабът успя да намери подходящия състезател, в добра възраст, млад и перспективен. Надявам се да се напасне на стила на игра на Лудогорец, който е доста по-различен от стила на игра в Полша. Той има голям потенциал и треньорите се радват, че той е част от отбора."