Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев честити седмата поредна титла на разградчани. Собственикът на „орлите“ използва профила си в една от социалните мрежи, където се обърна и към феновете, а също така посочи и целта за новия сезон. Той обяви, че Лудогорец ще се стреми да надгражда и да стане по-силен състав. 

Лудогорец поздрави феновете си

Припомняме, че титлата за „зелените“ стана факт след поражението на ЦСКА от Ботев с 1:2 в неделя. Така математически вече няма кой да изпревари Лудогорец на върха. Отборът, воден от Димитър Димитров събра 84 точки, а „червените“ са със 71 четири кръга преди края.

Лудогорец за седми пореден път шампион на България

Ето и какво написа Домусчиев, без редакторска намеса:

"Честито, шампиони!!! Честито на всички хора в Лудогорец, които работиха неуморно за постигането на целта! Честито на нашите верни привърженици, които дори и в трудните моменти не паднаха духом! Вярваха ни и бяха неотлъчно до отбора. Имаме слабости, които трябва да изчистим. Продължаваме смело напред, без оправдания. Учим се да се радваме на успехите и да преодоляваме загубите. Но сега ще празнуваме! Целта пред Лудогорец е една - да бъдем по-силни през следващия сезон".

 
 

Честито, шампиони!!! Честито на всички хора в Лудогорец, които работиха неуморно за постигането на целта! Честито на нашите верни привърженици, които дори и в трудните моменти не паднаха духом! Вярваха ни и бяха неотлъчно до отбора. Имаме слабости, които трябва да изчистим. Продължаваме смело напред, без оправдания. Учим се да се радваме на успехите и да преодоляваме загубите. Но сега ще празнуваме! Целта пред Лудогорец е една - да бъдем по-силни през следващия сезон.

 

A post shared by Kiril Domuschiev (@domuschievkiril) on