Нападателят на Верея Валери Домовчийски призна, че въпреки добрите резултати на терена, извън него положението в клуба е доста тежко.

"Добре се чувствам тук. Отборът е добре като класиране и игра, оттам-нататък положението не е много добро. Всички се надяваме в най-скоро време да стане ясно какво се случва с клуба. Аз имам договор до лятото, но трябва нещата в клуба да се изяснят. Дали отборът има бъдеще или не. Всеки сам ще си преценява," сподели той пред DIEMA SPORT.

"Ако нещата се оправят, не виждам причина да се махам. Тази позиция зад нападателя не е нова за мен. Чувствам се добре. Давам всичко от себе си."

"Сигурно има и други отбори, ощетени от съдиите. На нас доста ни се насъбра. Отмениха ни чист гол, и дали има причина затова. Ако си бяхме всички полагаеми се точки, можеше и по-напред да сме. Не знам защо тази година се допускат толкова много грешки", сподели Домовчийски.

Домовчийски направи символичен състав, с който би играл на малки мратички: "На вратата бих заложил на Пламен Илиев, с когото съм играл в Левски. Пред него бих поставил Мирослав Енчев и Илия Мунин, Венци Бенгюзов - все мои съотборници във Верея. Бих взел и Иван Минчев в Славия. За нападател бих заложил на Иван Цветков" добави Домовчийски.