Нападателят на Верея Валери Домовчийски заяви след победата над Локомотив Пловдив, че в отбора има забавяне на заплати и премии още от миналия сезон.

Домовчийски вкара победното попадение за Верея срещу Локомотив Пловдив в 67-та минута. Той бе определен за играч на мача от зрителите на DIEMA и потребителите на на Gong.bg.

„Радвам се, че успях да отбележа и да помогна на отбора да победи. Мачът бе доста тежък. Според мен не успя да се получи много динамичен футбол. Времето бе много тежко“, коментира Домовчийски.

„Трудно е да се работи в такава обстановка. Имаме финансови проблеми и много неуредици.“

„Нашата работа е да излезем на терена и да играем по най-добрия начин, за да побеждаваме. Надяваме се в най-скоро време нещата да се случат“, добави нападателят.

„Има забавяне на заплати и премии, и от миналия сезон, и от настоящия“, продължи бившият играч на Левски.

Илиан Илиев: Имаме уверение, че от другата седмица всичко ще се нормализира

„Виждате, че ние футболистите даваме всичко на терена. Стараем се да побеждаваме. Има други хора, които се грижат за тези неща. Надяваме се в най-скоро време всичко да бъде оправено. Стараем се и се опитваме да спазваме указанията на Илиан Илиев. Виждате, че нещата се получават. Отборът е добре и върви напред. Развиваме се.“

„Разбира се, че искам да започвам като титуляр. Треньорът преценява това. Когато ми дадат шанс, се старая да показвам най-доброто и да помагам на отбора“, каза още Валери Домовчийски.