Асът на Етър Димо Атанасов остана доволен от спечелената точка в мача на тима му с Локомотив Пловдив. До самия край великотърновци изоставаха, но от дузпа успяха да изравнят. Това обаче не им помогна особено в класирането.

"С оглед на положенията ни и както се разви мачът, хиксът е справедлив. Мачът отиваше към победа за Локо, но успяхме да изравним. В ситуацията, която се намираме, точките са важни и трябва да извлечем позитиви. Показахме характер", заяви Атанасов пред DIEMA SPORT.

"Ако не във всички мачове, в повечето доминираме този сезон. Имаме много ситуации, но много грешим. В следващия мач трябва да сме концентрирани и да извлечем максимума от тях, за да победим", сподели още футболистът на Етър и говори за предстоящите баражи с Пирин за оцеляване.

"Когато се стигне до баражи, много е важно да сме психически устойчиви. Концентрацията е много важна. Качествата са от значение, но концентрацията и психиката трябва да са на много високо ниво", добави Атанасов и продължи с анализа на мача с Пирин и проблемите в Благоевград.

"Мач с две остриета е този с Пирин. Младите им момчета може и да покажат качества, знаем за пиринския дух и концентрацията им. Неприятен отбор са, както и всички от тази част на таблицата", завърши Димо Атанасов.