Бившият вратар на Левски Димитър Иванков очаква с нетърпение първия си работен ден като треньор на „Георги Аспарухов“.

Славният страж влиза в щаба на Славиша Стоянович. Димитър Иванков ще тренира сините вратари. В интервю за Дарик радио той сподели, че с много труд и постоянство резултатите ще дойдат, а ако се наложи, ще ги учи как да реализират 11-метрови наказателни удари.

„Определено съм щастлив и се радвам, че ще работя в толкова голям клуб като Левски. Надявам се да бъда полезен и вратарите да започнат да показват възможностите си. Не се заблуждавам, чака ни много работа. Сигурен съм, че с повече труд и постоянство можем да успеем и да предам знанията си като треньор“, сподели Иванков.

„Тепърва ще се запознаем с качествата на вратарите. Убеден съм, че с правилна работа и добра подготовка нещата могат да се получат.“

„Вече няколко пъти се виждах с треньора Славиша Стоянович. Един ерудиран човек, мисля, че си разбира от работата. Добър треньор. Горе-долу имаме представа за какво иде реч. На 8-9 януари, докато заминем на лагера в Кипър, ще се знае с кои вратари ще разполагаме и на кои ще можем да разчитаме“, коментира Димитър Иванков.

Официално: Легенда на Левски се завърна в клуба

„Всички знаем, че Ники Михайлов е национален вратар, който е доказал с годините, че има качества. Ще видим какво е състоянието му сега, той тренира вече около месец с първия отбор. Надявам се да сформираме добър екип, който да показва умения по време на мачовете.“

Валентин Захариев се разделя с Левски

„Щастлив съм, че се връщам в клуба, който ме е създал като вратар и личност - в този велик клуб. Надявам се да допринеса за развитието на тима. Тепърва има на какво да се уча в треньорството. Амбициран съм да започна, надявам се всичко да е наред и всички налични играчи да са здрави, да няма контузии. Ако се налага, ще уча вратарите да бият и дузпи“, завърши Димитър Иванков.