Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев коментира поражението от ЦСКА с 0:1 в двубой от 14-ия кръг на Първа лига. Той беше самокритичен, тъй като направи нарушението, след което от пряк свободен удар Десподов реализира победния гол за столичани.

"Една моя индивидуална грешка, смятам, че няма от какво да се срамуваме, като изключим този гол от фаул, с нищо не ни превъзхождаха. Разочарован съм, футболът се брои на голове, лично аз поемам вината, няма от какво да се срамуваме, излизаме с чест, всеки един от нас даде всичко от себе си, нямахме доза късмет в този мач", коментира капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев.

"Малките детайли решиха изхода от мача, като себераздаваме може да сме горди от себе си, да си капитан на Локомотив Пловдив е чест и гордост, вървим в правилната посока, всеки дава 100 % от себе си, а публиката това иска", добави той.

"Първият полусезон доказа, че можем да играем като равен с равен, само срещу ЦСКА не успяхме да вземем точки, но можем да се надиграваме срещу всеки", каза още той.