Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров заяви след победата над Септември, че отборът е започнал несериозно мача.

„Започнахме по-лежерно и несериозно. През първото полувреме имахме доста положения, но не намерихме последния пас. Трябваше да получим гол, за да се усетим, че през второто полувреме не може да продължим така. Аз им говоря едни и същи неща. Самите футболисти почувстваха, че с начина, по който играят може да се получат негативни неща“, коментира Димитров.

„Не би трябвало да допускаме противника да ни отбелязва гол и след това да вдигаме оборотите. Срещу по-сериозни противници ще ни бъде по-трудно, ако допуснем гол в началото“, добави наставникът на Лудогорец.

„Септември не ни изненада с нищо. Един отбор, който е много опасен във фаза атака. Техните проблеми са в крайните защитници, но не съм аз човекът, който ще говори за техните проблеми“, продължи треньорът на българския шампион.

„За 21 дни трябва да изиграем седем мача. Ще ни бъде много тежко и трудно, но ще трябва да балансираме състава, защото играчите няма да могат да издържат през два дни мачове. Възможностите за ротации са много малки. Хофенхайм е един изключително силен отбор. Той го доказа с резултатите през настоящия сезон. Те са фаворити в този двубой, но ние трябва да се представим достойно“, каза още Димитър Димитров.