"Ако трябва да бъда честен доволен съм от побесата и характера. Много пъти повторих, че с бройката футболисти, които имаме, ще ни е трудно да играем на два фронта. Няма смежест, няма динамика. Изморени са. Видя се, че нямаше агресивност и динамика. Но за съжаление това е съставът, с който трябва да се борим до Нова година. Ботев са един добър отбор, особено във фаза атака. Отбор, който може да създаде проблеми на всеки", коментира старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо след победата с 2:1 над Ботев.

Попитан за ситуацията с Върджил Мисиджан, Димитров отговори: "Не искам да коментирам тази тема. Надявам се скоро всичко да се реши и да започне да играе, защото за нас е важен футболист."

"Ще търсим да дадем почивка на основните футболисти. Трудно ще изкараме в този цикъл с 16 човека. Ще опитам да правя ротации", каза Димитър Димитров попитан за предстоящия мач за Купата на България.

Колкото до състоянието на едно от новите попълнения Рафаел Форстър, Димитров каза: "Не е в добро състояние физически. Надявам се да натрупа нужната физическа подготовка и сила, за да ни помогне."

"Доволен съм от футболистите, с които разполагам, но са малко като бройка предвид това, че играем на няколко фронта. Винаги се налага някой да играе през три дни мачове", добави Димитър Димитров, а за битката за първото място в елита, специалистът заяви:

"Битката ще продължи предполагам до края. Естествено, че за нас всеки мач е важен. Не трябва да изоставаме от в случая лидера ЦСКА. Знаете, че и Левски направиха сериозна селекция."