Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров – Херо остана доволен от представянето на младите си играчи, които днес направиха равенство 2:2 с Ботев Пловдив в мач от последния 36-и кръг на Първа лига.

Българската команда на Лудогорец не се даде на Ботев

“Поздравления за тези момчетата. Показаха една съдържателна игра. Разбира се, можеше да спечелим, можеше да загубим мача, но аз съм изключително доволен от тяхното поведение, от тяхното старание и дисциплина в играта, която показаха. Имайте предвид, че имахме 17/18/19 годишни момчета в състава, което говори за добра работа в школата. Смятам, че те са футболисти с потенциал и всичко зависи от тях да успеят да го доразвият, и да се интегрират бързо в мъжкия футбол”, каза Херо.

“Няма да бъда коректен, ако отлича някого. Всички заслужават адмирации. Надявам се да си спечелят място в групата. Това е мое желание, на собствениците и общо на клуба. Ще бъде много добре за интигрирането на тези млади футболисти в първия отбор”, допълни той.

Херо заяви, че в момента се работи по селекцията и трансфери тепърва ще бъдат правени. Той разкри, че проявява интерес към футболиста на Ботев Пловдив Тодор Неделев, но все още не е ясно дали ще опита да привлече в разградския тим.

“Ако има нещо, ще го обявим веднага. На този етап се работи по селекцията. Надявам се екипът, който се занимава със селекцията да изпълнис воите задължения. Димо Бакалов е официално обявен. На този етап не мога да съобщя за други футболисти. Към Тодор Неделев съм имал интерес винаги. Всичко зависи от неговото желание. Винаги съм го харесвал като футболисти и се надявам да работя някога с него”, завърши Димитров.