Героят на Славия в двубоя със Септември се казваше Ивайло Димитров. Нападателят вкара едно от попаденията за успеха с 2:0, а другото изработи, след като беше съборен за дузпата. Затова логично беше избран за Играч на мача и получи бутилка шампанско от GONG.BG.

"Получи се доста интересен мач, радващото е, че победихме. Много важно беше да сме пределно мотивирани. Можехме да бием с по-голяма разлика, но и това е добре", заяви Димитров пред камерата на DIEMA SPORT и сподели, че ключът за успеха е бил разузнаването.

Славия прескочи с лекота препятствието Септември

"Много добре бяхме запознати с играта на Септември, бяхме ги разучили. Затова вкарахме два гола, можехме да вкараме и още 3-4, имахме положенията, но не успяхме", заяви Димитров и отдаде заслуженото и на наставника Златомир Загорчич.

"Изпълнихме изцяло тактическите указания на треньора и затова не допуснахме гол, в сравнение с предишните два двубоя. От идването на Загорчич вървим във възходяща линия и дано продължава така", сподели нападателят и говори за предстоящия мач с Берое.

"Очаквам срещу Берое да сме тактически добре подредени и да победим. Едно добро начало за мен за сезона, но накрая се гледа колко ще вкарам и какво ще постигна", каза Димитров и накрая говори за бъдещето си.

"В момента съм се концентрирал изцяло върху представянето си в Славия, имам договор до зимата. Искам да го изпълня, след това ще видим. Чувствам се много добре, трупам самочувствие и увереност с всеки изминал мач", завърши Косъма.