Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков също не очарован от играта на отбора, но в крайна сметка заяви, че най-важното е класирането.

„Най-важното е, че свършихме работа. Допуснахме да ни изравнят в последната минута, важното е, че се класирахме напред. Щом старши треньор е казал, че не е доволен, значи е така. Аз съм на същото мнение. Такъв мач трябва да го затворим, накрая една нелепа грешка.”

„Зрински е добър отбор, но ние сме доста по-класният отбор, съперникът имаше достойнства. Теренът затрудни и домакините, не е оправдание, двата отбора се опитаха да играят колкото могат.”

„Не познавам Торпедо Кутаиси. Предполагам, че ще бъде съперник за Зрински, вярвам, че ще бъдем краен победител. През три дни играем, доста контузени имаме, но трябва да се оправим. Мачовете идват един след друг и все важни.”

„Лудогорец играе големи дербита и в България. Готови сме, играем с ЦСКА на нашия стадион. ЦСКА и миналата година беше добър отбор, тази година също. Ние си грледаме нашия отбор, но ще бъде тежък мач”, сподели Светльо Дяков.