Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков коментира отпадането от Видеотон във втория квалификационен кръг на Шампионката лига. Полузащитникът обяви, че сега в разградския тим е време за мъже.

„Няма представа. Мачът скоро свърши. Труден момент, ще анализираме. Имахме голяма амбиция да сме в Шампионската лига. Но след като отпадаме от тим на това ниво, значи не заслужаваме. Не изиграхме добър мач, подведохме се по домакините“, каза Дяков.

„Аз гледам само нашия отбор, другите фактори не желая да ги коментирам. Не изиграхме добър мач. След като в два поредни мача на този непретенциозен отбор не можахме да отбележим гол, вината е само в нас. Това е труден момент, сега е време за мъже“.

„Не е приятно да играеш с десет човека, при положение, че съперникът е така затворен. Но бяхме длъжни да направим каквото можем, явно не ни стигнаха силите и възможностите“, коментира изгонването на Върджил Мисиджан капитанът.

„Не мисля, че имаше подценяване. Това е шампион на Унгария. Ще търсим причините. Но най-вече трябва да гледаме играта си. Това не бе, което трябва“.

Запитан за серията от три мача без успех (двата срещу Видеотон и между тях шампионатното реми с Берое), Дяков обясни: „В Лудогорец всеки мач, който не се печели, не е приятно. Затова трябва да покажем характер, затова играчите са на това ниво, за да се вдигнат. Поне да влезем в групите на Лига Европа. Нека първо мислим за влизане. Днес отпаднахме, кофти момент разбира се, че мачовете в Шампионската лига са най-сладки, но явно тази година не заслужавахме“.