Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков е готов за мача на своя тим срещу Истанбул Башакшехир в Лига Европа. Договорът на 33-годишния футболист с Лудогорец изтича идното лято и той изрази недоволство от това, че не е постоянен титуляр напоследък.

"В последните мачове - в един играя, в друг почивам. Това лично на мен не ми харесва. Надявам се, че ръководството на Лудогорец държи на мен и иска да остана, но аз се чувствам разколебан. Не съм решил за себе си", заяви недвусмислено Дяков.

"Загубата от ЦСКА не беше приятна, но сме подготвени и за загуби. Хубавото е, че успяхме бързо да наваксаме. Тази година борбата за титлата е по-голяма. Трябва да имаме конкуренция, за да държим добра динамика. Надявам се да продължи така, защото имаме нужда от това да не се отпускаме. Надявам се отборите да се подсилят още и да стане качествено първенство."

"Истината е, че Левски не показва това лице, което приляга на отбора. Но Левски си е Левски, феновете са огромен коз. Те могат да вдигнат и мъртвец. Не отписвам и Левски, има много мачове."

"Нашият отбор е класен и сме длъжни още днес да се класираме напред в Лига Европа. Истанбул разгроми Галатасарай, но ние сме наясно с класата на този отбор. Нашият отбор също е класен."

"Не искам да коментирам националния отбор. Имам мнение, но нека да оставим хората, които определят, да решават", завърши Светослав Дяков.