Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков беше избран за Играч на мача заради страхотния си гол в мрежата на ЦСКА в дербито на 34-ия кръг. Халфът призна с ръка на сърцето, че не си спомня кога за последно се е разписвал.

"Не си спомням кога за последно съм вкарвал. Сега съм щастлив, но по-важно е представянето на целия отбор. Ние играем винаги за победа, искахме да спечелим, но не успяхме. Равенството е закономерният резултат в двубоя", сподели Дяков пред DIEMA SPORT.

Въпреки отдавна подсигурената титла на страната, разградчани все още няма да излизат в почивка, защото им предстои още един важен мач. Това е финалът за Купата на България срещу Ботев в сряда.

"Нямаме нужда от почивка, имаме да играем важен за нас финал. После ще мислим за почивка, която няма да е особено дълга. Нямаме никакво оправдание да не сме физически и психически готови за Купата на България", заяви Дяков и анализира какъв е бил пътят от първата до последната титла на тима.

"При първата титла бяхме нов отбор, беше изключително трудно, имаше огромна конкуренция. Всяка година Лудогорец надгражда и тази година сме безапелационни шампиони, никога не се примиряваме с постигнатото. Имаме успехи и се надявам тези успехи да продължат", завърши Дяков.