Звездата на ЦСКА Кирил Десподов изглеждаше доста разочарован, когато получаваше наградата си за Играч на мача при 0:0 срещу Лудогорец в 33-ия кръг на Първа лига. Нападателят на „червените” беше суров към себе си заради гредата, която улучи в 71-ата минута.

„Искам да благодаря на гласувалите за мен. Разочарован съм от себе си, защото не успях да зарадвам тези фенове с гол. Малшанс. Ударих гредата. Мисля, че всичко направих правилно. Просто малшанс – удари се в гредата, а после се върна при техен играч, който изчисти. Наистина я виждах вътре тази топка”, коментира 21-годишният играч.

„Стремях се влизам от крилото навътре. Това си и говорихме преди мача. Трябваше да ме търсят по земята. Знаят, че силата ми е в десния крак. На няколко пъти Манолев ме намери тъкмо по този начин с перфектни пасове.”

„Контузията ми е по-добре. Има леки болки, но като цяло травмата отшумя, когато всичко вече беше загубено. Разочарование е за мен, че не успях да помогна на отбора в най-тежкия момент.”

„Не мога да опиша какво е да играеш пред такава публика. 95 минути бях целия настръхнал. Тези фенове са феноменални. Поклон пред тях. Какво бих им казал ли? Нищо не е загубено. Ние продължаваме. Догодина продължаваме да гоним двете титли”, завърши Десподов.