Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев говори пред DIEMA SPORT след успеха на отбора му срещу Славия с 3:0. Опитният треньор потвърди, че тимът му е влезнал в добра кондиция за срещата, забравяйки за мача с ЦСКА.

„Доволен съм от трите ни точки. В голям процент съм доволен и от играта, но в началото не започнахме добре. След това уравновесихме нещата и головете си дойдоха навреме”, започна Дерменджиев. „Първият гол поуспокои отбора ни. Дори имаше моменти, в които има отпускане от нашия отбор след гола, но всичко си дойде на място. Рано е да се говори за сметки. Доволен съм, че от мач на мач набираме скорост и се виждат неща, които ги работим”, продължи наставникът.

„Забравихме вече мача с ЦСКА. Мотивацията на играчите за този мач беше на нужното ниво. Не искам да коментирам съдиите, мен ме интересува моя отбор”, коментира още треньорът на Левски. „Мисля, че за следващия мач Валери Божинов и Живко Миланов ще са готови. При мен няма емоции за Лудогорец. Насочваме се към мача и трябва тези емоции от Славия да се изживеят, а после се готвим за мача ни в неделя”, констатира треньорът.

„Има време казахстанецът да дебютира. Нека се ориентира в обстановката и да свикне със стила ни, с отбора. Това с паспортите не ме притеснява. В Лудогорец също имахме тези грижи, но в крайна сметка треньорът преценява кой ще играе”. „Първенството започва да става интересно, но аз точките не ги броя”, завърши Георги Дерменджиев.