Победа за Левски в мача срещу ЦСКА може да промени тотално положението на отбора в първенството, заяви старши треньорът Георги Дерменджиев. "Сините" изостават с три точки от "червените" в битката за второто място в класирането и с втори успех през сезона ще останат пред своите съперници, а също така и ще направят поредна крачка към преодоляване на клубните тревоги през зимата.

"Правим разузнаване (на играта им), а в това време на технологиите е трудно нещо да се скрие. Подготвяме се за мача и мисля, че ще бъдем готови. Има още малко време, ще видим конкретно какви са контузиите ни, колко са сериозни и след това ще решаваме за състав", заяви Дерменджиев.

"Зависими сме от всичко - метеорологични условия, подкрепата на фенове, но най-вече ще разчитаме на себе си. Аз лично не съм притеснен. Това е един мач за първенството. Вярно е, че има заряд за него, но ще опитам да предам настроение, да мислим трезво и да излезем с успех от двубоя. Него ще го решат головете. Ще има голяма доза тактика и който направи по-малко грешки, най-вероятно ще победи", продължи треньорът на Левски.

"Това са три точки и една победа веднага променя статуквото. Ще опитаме да я постигнем. Фаворит няма и шаблонно казано, шансовете са 50 на 50", каза още Дерменджиев.

 "Работим върху това Левски да си върне ДНК-то. Аз виждам малка промяна, има я, но ще отнеме време", завърши той.