Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от представянето на своите млади футболисти в мача с Локомотив Пловдив, загубен с 1:2. Той сподели, че в лицето на играчите, получили шанс, е видял бъдещи играчи в първия отбор.

Локо Пд с утешителна победа над резервите на шампиона

"Мисля, че това беше един добър мач за нас. Винаги се радвам и съм доволен, когато тези млади момчета играят. Тактически много добре се справят, има моменти, в които бързат, малко се паникьосват. Но аз виждам в тяхно лице бъдещи футболисти на Лудогорец", заяви Дерменджиев.

Един много добър сезон, тежък, но добър сезон. Съумяхме да се справим на три фронта. Стигнахме финал за Купата, загубихме го, станахме шампиони, играхме Шампионска лига. загубихме от Копенахген, но и двата мача бяха много добри, независимо че футболът не беше красив."

Относно новината, че Лудогорец ще може да играе мачовете си от европейските турнири в Разград, специалистът коментира: "Това е добре и като клуб, и като отбор. Когато играеш вкъщи, знаете, че и стените помагат. Нашите играчи са свикнали тук с терена, с публиката. За отбора ще е по-добре да играе тук."

А относно своето бъдеще в Лудогорец, Дерменджиев коментира: "Нека не го коментираме като тема. Моят договор е до 30 юни, ще има развитие и вие ще го разберете.