Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели, че мисли, че момчетата му ще изиграят добър мач срещу Пари Сен Жермен. Както е известно, разградчани посрещат парижани в сряда, 28 септември от 21.45 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

Дерменджиев говори след изразителния успех с 5:1 над Верея в срещата от осмия кръг на Първа професионална лига. Специалистът определи срещата като „добра“ за неговия състав.

„За мен това е един добър мач. Контролирахме играта. Ситуациите, които имахме, успяхме да оползотворим. Ние бяхме готови за различен вид схеми. Няма значение как ще излезе съперникът. Важно е как ние ще играем“, започна Дерменджиев.

„Футболистите имат желанието. Мисля, че ще изиграят добър мач срещу Пари Сен Жермен“, продължи специалистът.

„Искам да поздравя домакините от Верея за стадиона и терена. Така се играе футбол“.

„Неутралните фенове се радват много на онова, което правим в Шампионската лига. Ние искаме да играем така, че да зарадваме всички фенове на България“.

„Не мога да кажа нищо повече от това, че селекцията ПСЖ е 400 милиона“.

„Следя почерка на Унай Емери. Той прилага своя стил в ПСЖ. Има какво още да се усъвършенства. Имат много качествени играчи. Един Кавани на мач излиза поне 3-4 пъти сам срещу вратаря. Извеждат го, за да излезе, независимо дали ще вкара“, обясни Дерменджиев.

„Витиня в понеделник ще мине магнитен резонанс, и то в София. Тогава ще стане ясно какво е състоянието му. Сега има отток“, сподели треньорът.

„Саша го ползвахме, Игор Пластун също влезе, за да видим ако се наложи някой от тях да влезе“, завърши Георги Дерменджиев.