Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев не бе впечатлен от загубата от Левски в третия кръг на Първа лига.

Мислите на наставника веднага се насочиха към плейофа за влизане в групите на Шампионската лига срещу Виктория Пилзен следващата седмица.

"Един двубой, който аз и преди това казах, имаме друг мач в сряда, и футболистите не са достатъчно концентрирани. Нямаше особени футболни достойнства," заяви Дерменджиев. "Имаме да играем още три мача с Левски."

"Първата част трябва да имаш условия за контраатака, а през втората Левски се бяха прибрали, и ние нямахме такива условия," добави той.

"Очакваме и други удари да има, както бе преди мача със Звезда. Но така е. Виктория Пилзен е много силен съперник, по-силен от Стяуа. Но факт е, че Лудогорец за трети път от краткото си съществуване ще играе плейоф за Шампионската лига. Футболистите трябва да са уверени, и мисля, че за този мач ще бъдат по-спокойни," каза още той.

"Йордан Минев имаше много лека травма, беше му нарушена подготовката, а ще решаваме после преди мача с Виктория за състава. Той ще е на линия, сега ще видим и Анисе и останалите ударени," разкри Дерменджиев.

"При нас е така, всички футболисти са ценни. Сега така се е случило, да играем с Левски тук, а Виктория Пилзен игра с отбор последен. Сигурен съм, че футболистите ми ще се вдигнат. Трябва да изиграем мача на високо интелектуално ниво," завърши специалистът.