Наставникът на Левски Делио Роси коментира, че ще мисли от полунощ за деликатната ситуация, в която се на намират „сините“ преди домакинството си на ЦСКА. Както е известно, тимът от Герена ще бъде без Холмар Ейофсон и Давид Яблонски, които ще изтърпяват наказания.

Италианският специалист говори и за ремито 2:2 с Лудогорец.

„Независимо какво правят другите отбори, ние трябва да вършим работа. Днес имахме труден мач и то срещу отбора, който сега празнува титлата си. Освен това тази среща дойде след разочаровнието за Купата. Ние трябва да се борим, защото шампионатът за нас продължава“, каза Делио Роси.

„Мачът бе важен за клуба, за да може да види футболисти, които биха били полезни в бъдеще“.

На въпрос, че в мача с ЦСКА на практика ще бъде без защита, тъй като и Давид Яблонски и Холмар Ейолфсон ще са наказани, Роси обясни лаконично: „Затова ще мисля от полунощ“.

„Имахме доста затруднения, доста наказани. Някои трябваше да играят, след като са били 120 минути на стадиона предния мач, а имахме и доста млади момчета. Въпреки това останахме в мача, особено като се има предвид, че играхме срещу шампиона“.

„Имаше неточности в защита, но трябваше да изстрадаме този мач, тъй като ние имаме сериозни проблеми в обрана в момента“, коментира още Роси.