Наставникът на Левски Делио Роси сподели мнение, че „сините“ показват по-добра игра, но добави, че има още какво да се желае. Треньорът говори след победата над Гзира Юнайтед (2:1) в последната контрола в Малта.

„Последният мач винаги е труден. Футболистите вече мислят за самолета след дългия лагер. Освен това играем срещу отбор, който е разгара на шампионата. Физически стояхме по-добре. Успяхме да изпробване някои от новите. Други още не са готови за игра. Работихме добре. Вижда се по-добра игра, но има още какво да се желае“, анализира Роси.

„Подготовката мина в две фази. Първата е повече физическо натоварване. Втората – повече тактика и игра с топката, за да сме готови и още от първите мачове да печелим точки“.

„Паулиньо и Нашсименто са двама играчи, които ние взехме, за да подсилим състава. Още не са в топ форма, но те имат качества и ще ни бъдат полезни“, коментира още италианският тактик.

„Мисля, че един отбор трябва да има основана схема, с която да играе, но и да има вариации, на които може да заложи“, сподели Роси.