Наставникът на Левски Делио Роси беше доволен от играта на тима си в домакинството на Локомотив Пловдив и победата с 1:0 с десет души на терена. Италианецът обяви, че е пробвал тактически промени, но заради изгонването на Иван Горанов не е успял да види резултата от тях.

"Опитахме да променим нещо в играта си и определено след червения картон не можахме да видим дали ще подействат. Определено обаче заслужавахме да спечелим мача и това се случи. Това е една възможност, по един начин играхме досега, трябва да имаме алтернативи. Сега имахме такива и ги пробвахме", заяви Роси пред DIEMA SPORT.

"Парадоксално, но човек по-малко създадохме доста повече положения, отколкото в други мачове. Това се получи, защото се адаптирахме към индивидуалните качества на играчите, но определено трябва да се подобрим в завършващата фаза", добави специалистът и сподели какво е казал на почивката, за да се подобри играта на тима му.

"Първото полувреме бяхме доста мотивирани и си казахме на почивката, че трябва да продължим така. Не правех промени преди втората част, трябваше да останем офанзивни и да търсим гола", заяви още Роси и разкри как би повлиял този резултат на тима му.

"Важна е победата, все пак всеки успех дава самочувствие. В последните мачове играхме с добри отбори, но сега нашият отбор продължава напред след този резултат", завърши наставникът на Левски.