„В игрова обстановка бяхме по-добре. Липсваше ни завършващият пас и завърщващият удар, и трябваше по-рано да приключим нещата”, коментира старши треньорът на Левски Делио Роси след победата с 1:0 над Черно море в 11-ия кръг на Първа професионална лига.

„Казах, че трябва да подобряване неща. Днес играхме доста бързо, но трябва да работим, за да подобрим нещата в завършващата фаза. Много пъти разстоянието между нападателите и другите играчи е доста голямо и така не можем да направим бърз преход”, заяви още Делио Роси и продължи:

„Ще работим в този период на паузата за националните отбори. Добре, че спечелихме, за да може да работим с по-свежи глави. Със сигурност ще играем контрола.”

 „За да организираш атака, трябва да имаш определен тип футболисти. От там идват нашите затруднения. Хубавото е, че днес имахме положения. Но трябва определено трябва да вкарваме повече голове”, добави наставникът на Левски.

„Новите са добри футболисти. Ще ни бъдат от полза. Нямаха много игрова практика, в момента не могат да ни бъдат максимално от полза, но определено ще работим и като свикнат с механизмите на отбора, нещата ще са по-добре”, отговори Роси на въпрос за новите попълнения.

„Сигурен съм, че Мапуку и Буш ще вкарат още голове, но Яблонски е едно изключение, което е радващо”, каза още Делио Роси на въпрос за голмайсторите на тима.