Наставникът на Левски Делио Роси не отдава никакво значение на резултата в контролата със Септември. Тимът му падна с 1:2, макар да имаше много повече ситуации за гол. Освен това, италианецът даде шанс за изява на доста млади момчета, като според него те все още не са готови за първия отбор. 

"Тези мачове са едни тренировки и резултатът от тях не е важен и не ме интересува. Тези тренировки са възможност да видя в игра някои млади момчета. Те не са готови, но аз това го знаех."

"Вие винаги гледате тези контроли откъм резултата, но мен победата не ме интересува в момента. Важно е тя да дойде след 15 дни. Сега просто искам да видя играта на някои играчи, както и представянето на младите."

"Съжалявам, ако за някои от вас този резултат е разочарование. Нашата цел е да възстановим контузените футболисти и да сме готови за 11 юли. Хубавото е, че полека-лека играчите с травми се оправят", сподели Роси и коментира въпроса със селекцията. До момента Левски се е подсили с две нови имена. 

"Въпросът за трансферите не е към мен, а към ръководството. Ще видим на терена колко по-добър е Левски, в сравнение с миналия сезон", заяви още италианският специалист начело на Левски.