"Поздравявам противниковия тим, който беше агресивен и ни затрудни максимално. Ние опитахме да постигнем максисума с минимални усилия, но ако играеш така не може да постигнеш нищо. През второто полувреме променихме някои неща и заслужавахме победата", коментира старши треньорът на Левски Делио Роси след победата с 3:0 като гост на Пирин в 6-я кръг на Първа лига.

"Доволен съм за състезателите. Десет дни съм тук и опитваме нови неща. Ако идват резултати и работата, която аз предлагам ще бъде по-лесна. Има доста да се работи. Правим много грешки. Във всяка насока трябва да се работи. Ще трябва да работим, за да подобряваме нещата", добави още Делио Роси.

За Жуниор Мапуку, Роси заяви: "Ако го виждам добре в тренировките, ще играе. Доволен съм за него. Вкара три гола. Но от понеделник, ако не тренира добре, може да не играе."

"Трябва ни още време. Не съм фармацевт, който да има везна и да мога да определя колко време ни трябва. Липсва още много", добави Делио Роси.

Попитан за информациите за бразилски защитник, който е желан в Левски, Делио Роси отговори:

"Мога да говоря за играчите, които в момента са в отбора. Ако някой дойде, тогава ще говоря за него. Не мога за играчи, които са само слухове. Ако отборът стане по-хомогенен, ще бъде по-добре. Мисля, че нещо може да ни потрябва."