Наставникът на Левски Делио Роси отказа да дава големи обещания относно бъдещето на отбора след победата с 2:0 над Дунав в първия си официален мач начело. „Сините” показаха много по-добър футбол през втората част на двубоя от 5-ия кръг на Първа лига, а Роси наблегна върху това, че работи с играчите едва от 5 дни.

Роси ороси вцепенения Левски, а Дунав си изпати

„Доволен съм от момчетата. Благодарение на тях спечелихме. От 5 дни съм старши треньор на Левски и смятам, че те се представиха добре предвид този период”, каза Роси пред DIEMA SPORT.

„Не атакувахме добре през първото полувреме, през второто полувреме бяхме по-остри и затова успяхме. Не, Дунав не ни изненада. Това беше техният отбор, който познаваме. По-важното за мен беше това, което тренирахме тези 5 дни в Левски, играчите ни да го възприемат.”

„Искам много неща от нашия тим – и когато играем с топката, и когато се защитаваме.”

„Младите основно трябва да влизат да играят, когато отборът е добре сработен и играе на ниво. Иначе могат да прегорят. Докъде можем да стигнем? Не знам, това са ми първите 5 дни. Сега имам някаква идея спрямо играта, затова ще продължим да работим”, завърши Делио Роси.