Старши треньорът на Левски Делио Роси заяви, че за него е имало дузпа при играта с ръка на Даниел Димов в наказателното поле на Черно море.

Левски показа доста по-различна игра, за да се наложи с 3:2 при гостуването си на "Тича".

"Предишният мач бе с друг отбор, ние бяхме други. Тук бяхме компактни, инициативата бе при нас. След това обаче с червения картон си усложнихме мача и бе по-трудно," заяви Роси. "С Берое не успяхме да се организираме в атака, нямаше интензитет. Сега стояхме по-близо, създавахме възможности."

"Мисля, че имаше дузпа. Изгонването е решение на съдията, негова интерпретация. Щом е имало реакция от Вутов... Трябва да израстваме в такива ситуации," коментира спорните ситуации в двубоя италианският спец.

"За разлика от други мачове, имахме три принудителни промени в защита. Имаше разколебаност лека в определени моменти, но и Черно море ни постави под напрежение," отчете Роси.

"Всички футболисти имат нужда да играят. И новите имат нужда да играят, за да покажат себе си," коментира той.

Спасяването на Николай Кръстев в средата на второто полувреме спечели аплодисменти за стража, но Роси не изпадна в еуфория: "Вратарят е на вратата, за да спасява такива положения, иначе щяхме да сложим някаква стойка."