Полузащитникът на Левски Давиде Мариани заяви, че отборът все още не е направил нищо в първенство.

Швейцарецът бе избран за „Играч на мача“ при победата на Левски с 3:0 срещу Славия.

„Вкарахме рано, а това бе много важно. Знаехме, че срещу Славия ще ни бъде трудно, защото те играят добър футбол, който аз харесвам. Вкарахме и в края на първото полувреме, след което се оттеглихме с два гола на почивката“, коментира Мариани.

„В началото имахме известни проблеми с организацията, които през второто полувреме успяхме да изчистим, след като получихме наставления от старши треньора“, добави той.

„Доволен съм от трите поредни победи и това, че не допуснахме нито един гол. Това е добре за отбора.“

„Вкарвал съм много такива голове, но това ми е първият гол за Левски от толкова далечно разстояние. Искам да вкарам още голове. Това не е късмет.

Важно е как играхме. 3:0 е добър резултат“, допълни полузащитникът.

„Разбира се, че победата над ЦСКА ни подейства допълнително положително и мотивиращо. Ние показахме характер и сме гладни за победи. Не бива да правим заключения само от един мач. Продължаваме да работим много усилено. Все още не сме направили нищо“, продължи играчът на „сините“.

„Очаквам много труден мач срещу Лудогорец. Това е най-добрият отбор в България. Ние ще се опитаме да дадем най-доброто от себе си. Сега сме по-спокойни и ще искаме да демонстрираме най-доброто, на което сме способни.“

„Аз съм фокусиран изцяло върху следващия мач, който е срещу Лудогорец. Следваме нашия път. Следващият мач е срещу Лудогорец и ние мислим само за тази среща.

Ще бъде хубав мач“, каза още Давиде Мариани.