Полузащитникът на Славия Дарко Тасевски остана доволен от трудния, но сладък успех над Витоша с 3:2 в първия мач за двата тима в efbet Лига за новия сезон. „Белите” стигнаха до трите точки много трудно след обрат в края. Един от головете бе именно на Тасевски, а македонецът бе избран и за Играч на мача.

„Винаги е трудно в първия мач, особено като домакини. Всички очакват победи. Имаме много млади момчета в отбора и има притеснения в тях. Все пак успяхме да бием, което е много важно за начало. Честно казано не очаквах тази грешка от вратаря Кацарев, но за мое щастие той изпусна топката и успях да вкарам, за да се върнем в мача. Мачът вървеше трудно, не успявахме да вкараме положения, но за наш късмет успях да вкарам, а след това и трети и да спечелим мача”, сподели той.

„Може би загубата през миналия сезон от Витоша изигра своята роля. Аз не играх в този мач, но малко или много този резултат имаше влияние и днес”, каза още халфът.

„Всички знаем, че Славия е клуб, в който се налагат повече млади футболисти, което е много хубаво, но и трудно, защото докато натрупат самочувствие ще трябва определено време. Радвам се, че днес успяхме да победим. Наистина има качества в тези момчета. Още е рано да говорим за цели, но може би целта ще бъде Топ 6. Нека обаче вървим мач за мач и видим докъде ще я добутаме”, допълни Играчът на мача.