Дарко Тасевски е мъж-мечта! Поне това излиза от думите на нежната му половинка Ромина Тасевска, която разкри, че футболистът на Славия е поел ангажимента да се грижи за трите им деца, докато тя се забавлява на мегашоуто "Като две капки вода". 

"Някой трябва да гледа децата и пое тази длъжност. Взе ги от детска градина, купил им е по нещо сладичко да хапват, завел е най-големия ни син Давид на футбол, останалите са го гледали, после ги е прибрал, нахранил ги е... Поне така казват." 

"Между другото, изключително рядко ни се получава точно този номер. Ние сме тук от януари и все още дори не сме излезли двамата заедно никъде. Но този път той направи този компромис, остана вкъщи с децата, за да мога да присъствам на това прекрасно шоу", сподели бившата Мис България и разкри, че също позволява на мъжа си подобни излизания с приятели, но той предпочита домашния уют. 

"Ооо, да, оставям го да излиза по мъжки, но той не излиза! Предпочита след тренировка да се прибере и да си бъде с нас", заяви Ромина Тасевска за "На Кафе" по NOVA и разкри каква е разликата за нея сега, когато вече с мъжа ѝ пребивават за постоянно в България, а не да идват на почивка за по един месец, както беше в последните няколко години, когато македонецът играеше в Тайланд. 

"Различна е България, когато се прибираме за почивка и когато оставаме тук за постоянно. Когато сме идвали за по един месец, е имало толкова малко време, че не съм влизала в дълбочина в нашата мила родина. Докато сега вече се сблъсквам с битови ситуации, които малко ми показват реалността. Не, че се оплаквам." 

"Нормално е да правя някаква съпоставка с Тайланд и България. Да речем, че засега съм ОК. Всъщност това, което ме шокира е отношението на хората на моменти. Аз в Тайланд съм свикнала независимо от статута на човека, винаги да е усмихнат, приветлив и готов да ти помогне", сподели бившата Мис България и разкри какво ѝ е направило лошо впечатление.

"Дори днес в магазина толкова грубо се държаха с мен, че аз направо наистина се учудих. Разбирам, че всеки има проблеми, знам, че не всичко е прекрасно навсякъде, но мисля, че хората трябва да сме по-позитивни и да се усмихваме", завърши Тасевска.