Реализиралият единствения гол за първата победа на Витоша Бистрица в Първа лига Даниел Пеев сподели след мача, че най-сетне "този отгоре" е погледнал и неговия тим.

Историческо! Витоша с първа победа в Първа лига!

Според опитния халф, избран за Играч на мача, тази победа ще даде важно самочувствие на тима си преди решителните плейаути.

"Да, за жалост я постигнахме в последния кръг от сезона, но по-добре късно, отколкото нкога", заяви Пеев.

"Радостни сме, все пак остава в историята тази победа. Не ни остава нишо друго освен престиж, че сме постигнали победа над отбор като Черно море."

"Носи самочувствие, със сигурност ще сме доста по-уверени за плейаутите. Имаше доста мачове, в които липсата на шанс ни попречи. Следващите 4 мача са най-важни."

"Малко повече характер и воля показахме, не че Черно море не са искали да победят. Имахме и късмет, Черно море имаше достатъчно положение. Беше време да ни погледне и нас този отгоре."

"Доста дълго играя вече футбол, нормално да съм уверен като заставам зад топката. Радостен съм от вкараната дузпа."

Относно предстоящия сблъсък с Дунав Русе, Пеев коментира: "Имаме голямо уважение към Дунав Русе, един от добрите отбори в Първа лига. Без значение какво се е случило в редовния сезон, сега имаме равни шансове. Всичко започва от нулата, надявам се в тези няколко мача да сме в най-добрата си форма."