Героят на Пирин Даниел Младенов беше определен от читателите на Gong.bg за Играч на мача с Ботев. Завърналият се след операция бивш играч на Левски откри резултата за победата с 2:1 над "канарчетата" и с това спечели доверието на читателите ни и шампанското от DIEMA SPORT 2.

"Мисля, че двубоят беше много тежък и много важен за нас. За мен беше по-специален заради операцията, която претърпях. Затова искам да благодаря на човека, който ме оперира и всички, които ми помогнаха да се възстановя по-бързо и да се върна на терена. Всеки, който е претърпял такава интервенция знае, че трудно се влиза и на 100% се връщат силите, които си имал преди. Но аз се радвам, че вкарах и помогнах за трите точки в този мач."

"Не съм се замислял във възможностите си, играх по стария начин. За мен обаче беше по-важно да издържа по-дълго, да остана на терена. Както виждаме, чувствах се добре, здрав съм, което е най-важното и го желая на всеки. Изключително съм радостен, че печеля наградата на Gong.bg", сподели Младенов пред DIEMA SPORT 2.

Той коментира и в каква насока според него върви отборът, както и сподели мнението си за нападките на феновете по адрес на наставника Стефан Генов.

"Когато бием, значи вървим в правилна насока. Ако губим, значи не е правилна. Всеки изминал мач се чувстваме по-добре и печелим, което означава, че вървим в правилната насока. Играчите нямаме никакъв конфликт с треньора, вярваме му напълно. Феновете ще се радват, когато бием повече. Ако отборът губи и играе зле, няма да са щастливи."

"Важното е, че днес показахме агресия и това ми хареса. Благодарение на това и победихме. Ако продължаваме така, няма да има проблеми между феновете и треньора", завърши Дани Младенов.