Футболистът на Пирин Даниел Младенов заяви, че наставникът на „орлетата“ Стефан Генов е допуснал неволна грешка при изказването си, че играчът има психологически проблеми след контузията, която лекуваше. Младенов обясни, че вече е възстановен от травмата и зависи от треньорския щаб кога ще се завърне в Игра.

„Един месец тренирам пълноценно с отбора. Контузията отшумя“, каза Младенов.

„Предполагам, че треньорът се е объркал като е каза, че имам психологически проблеми след травмата. Въпрос на време е кога треньорът ще реши да ме пусне в игра“.

„Виждам, че момчетата се раздават и играят на 100%, но нещото, което ме учудва е, че нашият отбор е агресивен и повечето мачове ги печелим у дома именно така. В последните ни два мача мисля, че не показваме точно тази агресия. А с това сме известни“, добави Младенов.

Колкото до това дали има разлика между новия треньор на благоевградчани Стефан Генов и бившия такъв Наджи Шенсой, Младенов каза: „Единият наставник си имаше едни виждания. Сега Генов - други. Още не сме се сработили може би със Стефан Генов. При Наджи имаше повече агресия и изритани топки, докато с Генов ще се опитваме да играем футбол“.