Защитникът Цветомир Панов вярва, че в тима на Лудогорец няма случайни играчи. Той е един от българите в състава на шампионите. Панов дойде в Разград от Ботев през зимата и се отличи с няколко добри игри. По всичко личи, че бранителят е един от играчите, на които новият наставник Пауло Аутуори ще разчита през новия сезон.

„Отлично се чувствам в Лудогорец. Обстановката е много добра. Мисля, че организационно Лудогорец е най-добрият клуб в България. Не мога а се оплача от абсолютно нищо“, коментира той.

„Да ви кажа честно, не искам да правя сравнения между Димитър Димитров и Пауло Аутуори. Всеки треньор има своя методика и работи по различен начин. Аутуори е голямо име. Всички видяха неговата визитка и какво е спечелил. Начинът, по-който работи е коренно различен от този на Херо, но това е съвсем нормално. Всеки си има виждания и не мисля да ги сравнявам“, допълни бранителят.

Бройката на българите в Лудогорец се увеличава драстично. Скоро ще стигнем тази на бразилците“, пошегува се Панов. „В Лудогорец няма нито един футболист, който е дошъл случайно. Всички са много добри и се надявам, че ще помогнат да вдигнем нивото на отбора.“