„Не, няма как да бъда доволен от резултата. Казах и през седмицата, че идваме да победим, друго нищо не ни интересуваше. Накрая взехме една точка”, коментира временният треньор на Дунав Цветомир Младенов след равенството 1:1 при гостуването на Верея от 9-ия кръг на Първа професионална лига.

„Това ни е проблемът от началото на сезона, че при допускане на гол има дисбаланс в самия отбор. Опитахме се да работим в психологически аспект, да спазваме такстически указания. Направихме елементарна грешка за гола. Опитахме се да влезем в мача, да върнем гола, но след като не сме победили, не се е получило”, добави Младенов.

„Пълният успех го искахме и след гола. Трябва да превъзмогнем всичко, което се случва. Наистина се опитахме да обърнем мача, защото много ни трябваше, но не се получи. Имахме ситуации за гол, но и малко късмет не ни достигна и не само днес. Излязохме по-напред и се отвориха свободни пространства за отбора на Верея. Това е положението. Не може да обвиняваме само защитниците”, заяви още треньорът, а на въпрос колко дълго ще остане начело на Дунав, той отговори:

„Нямам идея. Този въпрос е към ръководството. Ангажиментът беше за този мач. Утрекакво ще се случи нямам представа. Отборът ни не е чак толкова слаб, колкото се твърди. Отборът ни е добър, всичко е в главите на футболистите. Който и да е треньор, те сами трябва да си помогнат.”