Героят на Берое в битката с Монтана се казваше Борислав Цонев и той логично получи бутилката шампанско за Играч на мача след края му. Той благодари за тази награда и след това разкри на какво се е дължала по-слабата игра на тима му преди почивката.

"Направихме добър мач след почивката, преди нея бяхме колебливи и дадохме инициативата на Монтана. Но след това направихме много хубави неща. Със сигурност не се дължи на подценяване тази наша игра. Имахме три загуби, после бихме Левски и не можем да подценяваме никого. Може би на липсата на концентрация се дължи, но победихме", заяви Цонев пред DIEMA SPORT.

Въпреки добрата серия напоследък, старозагорци загубиха абсолютно всякакви шансове да намерят място в Топ 6 и да се борят за директна квота за Лига Европа. Това кара Цонев да съжалява, но остава шансът за реванш чрез плейофа за място в евротурнирите.

"Съжаляваме, че нямаме шанс за Топ 6, но мина времето вече за това,. Гледаме напред, искаме да играем добре, дано да продължаваме да записваме победи. Има доста време до плейофа за място в Европа. Берое е такъв отбор, че ще се бори за Европа със сигурност", заяви Цонев и накрая говори за това, как се чувства в Стара Загора.

"Добре се чувствам, за мен най-важно е да играем хубав футбол и след това да побеждаваме", завърши полузащитникът на Берое.