Официалните страници на Левски в интернет припомниха, че Елин Топузаков и Емил Велев отбелязват рождените си дни. Големи фигури във футбола, а още по-големи за "Синята общност".

Левски отново опря до там, че му трябват точно такъв тип футболисти. На "сините" крещящо са им нужни мъжки момчета, които да вдигнат тима от летаргията, която го е обхванала. В отбора има добри играчи, но лидерите са кът, ако изобщо ги има. В днешното си интервю Ники Михайлов говори точно за липсата на левскарския дух. Вратарят е адски прав, трябват мъжкари, трябват българи, трябват левскари, защото манталитетът вече е друг.

Нищо против легионерите, кой ще се откаже от Тиам, Паулиньо или Холмар? На Левски обаче са му необходими и българи със самочувствие и характер, които да са наясно, че положението е деликатно и финансовата дисциплина ще е жестока. Това се е случвало и преди. Тогава капитанът на Левски пръв си намали заплатата...Честит рожден ден, Топчо!

Левски

източник: Gulliver/Getty Images, Levski.bg; колаж: Gong.bg

Левски има нужда и от хора с манталитет на победител. Играчи, които нямат страх от нито един противник. Ашлаци, но в добрия смисъл на думата. Честит рожден ден, бате Емо!

Днес Павел Колев и екипът му, който още се състои само от него, имат мисия да върнат душата на Левски. Трудна задача, но не и непосилна. Задача, която могат да изпълнят само левскари, които имат топки! Не е престъпление да те е страх от провала, но на "сините" са им нужни биткаджии, защото хора с претенции и капризи колкото искате!

Левски търси Топчовци и Кокали на терена, ако още са останали...


Още за Левски: 

Левски е с развързани ръце за трансфери, започват от днес

Иванков държи вратарите на Левски под пара