Каквото и да се каже за Левски, все ще е малко. Само преди два дни "сините" успяха да спечелят баража за участие в Лига Европа, след инфарктен успех на Верея с 10:9 след изпълнения на дузпи.

"Сините" разочароваха голяма част от феновете си, предвид измъчения успех над старозагорския клуб. Целта беше постигната, но дали това се услажда на феновете.

Няма да коментирам управленските решение в клуба, има си хора, отговорни за решенията при "сините". 

Левски стигна Европа 

Ще се спра на спортно-техническите неща около мача. Младите момчета реализираха дузпи, похвално, играта с душа и сърце, но все още не са готови за 100% мъжки футбол. При 1:0 в средата на второто полувреме "сините" нямаха идея как да реализират второто си попадение в срещата, вярно е, че Инкоом спаси състава на Верея в атака организирана от младоците в Левски, но само толкова малко за 90 минути не отговаря на марката Левски. Нар от няколко метра не намери целта, а е един от чужденците, които трябва да са на по-високо ниво от българските играчи, да дърпа състава напред.

В Гана е бил похвален, но тук дали трябва да бъде?

При продълженията вместо да натиснат съперника си, след като Влади Зафиров почти беше спрял след 99-ата минута поради контузия, Левски сякаш беше в летаргичен сън. При дузпите късметът покри столичани.

Положителното след Левски - Верея

След двубоя наставникът Николай Митов коментира пред журналистите, че му трябват нови попълнения, дано ги получи, но някак Левски няма чиста игрова визия как и какво трябва да прави на терена.

Предстои участие в Европа, да видим как ще е там.