Цял Благоевград нащрек за мача с ЦСКА

Предстоящият сблъсък между Пирин и ЦСКА в Благоевград в определен като рисков от местната полиция. Затова тя предприе специални мерки за охрана и опазване на обществения ред в навечерието на сблъсъка. 

Затова и "орлетата" разпространиха на сайта си информация какви ще бъдат те и какви изисквания трябва да спазват феновете, за да може да протече всичко по нормален начин в неделния следобед.

"Във връзка с нормалното протичане на двубоя, преди, по време и след мача, той е квалифициран като рисков. Всички служебни и длъжностни лица са длъжни да носят обозначителни баджове, които ще бъдат проверявани. Достъпът до микс зоната пред административната сграда на стадиона ще бъде силно ограничен."

"Касите на стадион Христо Ботев ще работят с удължено работно време, включително и в събота. Работното време е като следва: Събота: 09:00 – 12:00 и от 15:00 – 18:00. Неделя: от 10:00 часа."

"Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 13:00, като за нормално и безпрепятствено преминаване призоваваме феновете на Пирин да заемат местата си възможно най-рано."

"За привържениците на гостуващия отбор, в деня на мача ще работят две каси. Първата е на улица “Теменуга”( до Владишкото), втората е непосредствено до служебния вход на ст. "Христо Ботев". Цената на билета за всички сектори е 6 лв.", написаха благоевградчани на сайта си. 

Свързани материали

  • Радуканов отново доведе Пирин до успех във важен мач Радуканов отново доведе Пирин до успех във важен мач
  • Вратарят на Пирин се контузи, напусна терена със сълзи на очи Вратарят на Пирин се контузи, напусна терена със сълзи на очи
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Пирин Милен Радуканов

Първа лига