Наставникът на Локомотив Горна Оряховица Ангел Червенков заяви след поражението от Пирин с 1:2, че случилото се е лош филм и лош край за неговия състав. Както е известно, локомотивци водеха, а впоследствие допуснаха пълен обрат.

„Допуснахме напрежение пред и в наказателното поле при тези статични положения, които изпълниха домакините. Невинаги концентрацията бе на наша страна. Опитахме се да променим нещата. С пускане на свежи играчи, които дадоха своя дан. В много положения ние контролирахме събитията на терена. Но много пропуски не ни позволиха да излезем напред. Лош филм. Лош край за нас“, заяви Червенков.

„Това, което искам, е да наложа уверен стил на игра. Да не се притесняваме от никой отбор. Изглаждаме нещата, но ни трябва време“, добави специалистът.

„За мен съдиите трябва да са справедливи и да мерят с един аршин. Новите правила им дадоха доста свобода в имровизацията. Аз съм разочарован от много неща, които се случиха на терена днес. Нека изводите да ги прави, който трябва“, обясни още Червенков.

„Опитваме се, макар и новак, да доминираме. Искам да наложа този начин на игра, който да се харесва на зрителите“.

„Надявам се скоро да можем да се върнем на нашия стадион. Дано да зарадваме в бъдеще нашите привърженици“, каза още Червенков.